ZAPYTANIE OFERTOWE nr MOPR.P.Z.WIU/2/2025 Na przeprowadzenie grupowych warsztatów dietetycznych dla 30 dzieci i młodzieży z placówek opiekuńczo-wychowawczych w ramach projektu „Wspieramy i usamodzielniamy …”

ZAPYTANIE OFERTOWE nr MOPR.P.Z.WIU/2/2025 Na przeprowadzenie grupowych warsztatów dietetycznych dla 30 dzieci i młodzieży z placówek opiekuńczo-wychowawczych w ramach projektu „Wspieramy i usamodzielniamy – rozwój rodzinnej pieczy zastępczej w Kielcach” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 2021-2027

 ZAPYTANIE OFERTOWE nr MOPR.P.Z.WIU/2/2025 

Na przeprowadzenie grupowych warsztatów dietetycznych dla 30 dzieci i młodzieży  z placówek opiekuńczo-wychowawczych w ramach projektu „Wspieramy  i usamodzielniamy – rozwój rodzinnej pieczy zastępczej w Kielcach” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach Programu Regionalnego Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 2021-2027

  1. ZAMAWIAJĄCY

Gmina Kielce/Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie w Kielcach, 25-544 Kielce, ul. Studzienna 2.  Osoba upoważniona do kontaktu: Magdalena Papier – tel. 41 331 25 24 wew. 238 (w godz. 8:00 – 15:00), e-mail: m.papier@mopr.kielce.pl. Postępowanie prowadzone jest z wyłączeniem przepisów ustawy Prawo Zamówień Publicznych  z dnia 11.09.2019 r. w związku z art. 2 ust. 1, pkt. 1 (Dz.U.2024 poz. 1320 z późn. zm.).

  1. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
  2. Usługa dotyczy prowadzenia warsztatów z zakresu zdrowego żywienia w celu rozwijania świadomości żywieniowej, pogłębiania wiedzy nt. wpływu diety na codzienne życie
    i wprowadzania zdrowych nawyków żywieniowych.
  3. Liczba dzieci i młodzieży planowana do objęcia wsparciem to 30 osób, 2 grupy po 15 osób. Łączna liczba – 12 warsztatów (po 6 warsztatów/ grupę) w podziale na: 2 warsztaty  – w 2025 r.   6 warsztatów – w 2026 r. 4 warsztaty – w 2027 r.
  4. Czas wykonywania usługi – warsztaty mogą odbywać się w każdy dzień tygodnia,
  5. w dowolnych godzinach, dopasowanych do potrzeb uczestników warsztatów. Czas trwania jednego warsztatu przewidziano w wymiarze 3h/warsztat. Przewidziany czas warsztatów  powinien umożliwiać jego zrealizowanie w pełnym zakresie uwzględniając czas przygotowania potraw.

Pełna dokumentacja w załączeniu (…)